• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hernesose-wasabikeitto

Hernesose-wasabikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3-4 annosta
    • 7dlvettä
    • 1Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi
    • 1prk(2 1/2 dl)Crème Bonjour cuisinea, valkosipuli & yrtit
    • 1-2tlwasabitahnaa

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Kiehauta vesi ja fondi. Lisää herneet. Keitä 5-8 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
  2. Sekoita joukkoon Crème Bonjour ja wasabitahna. Kuumenna kiehuvaksi. Ripottele keiton päälle krutonkeja tarjoiluvaiheessa. Tarjoa lisäksi leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 54,3 kcal227 kJ
  • Proteiinia2,68 g
  • Hiilihydraatteja5,15 g
  • Rasvaa2,38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille