Hirvipaisti
- Annosmäärä12 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Arvosana4,0249 arvostelua
- 1 kommentti
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Valmista maukasta riistaruokaa Alex Nurmen hirvipaisti-reseptin mukaisesti.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
12 annosta
n. 2 kg | hirvenpaistia tai |
20 g | karkeaa merisuolaa tai |
2 rkl | katajanmarjoja tai |
2 rkl | tuoreita rosmariinin lehtiä tai |
2 rkl | mustapippuria tai |
voita paistamiseen tai | |
Lisäksi | |
---|---|
tuorekelmua tai |
Valmistus
yli 60 min
Hiero kylmään hirvenpaistiin kaikki mausteet ja peitä liha tuorekelmulla. Anna maustua jääkaapissa vuorokauden verran.
Poista kelmu ja pyyhi talouspaperilla suolat sekä mausteet pinnalta pois. Kuumenna pannu kuumaksi ja paista voissa kaunis paistopinta paistin joka puolelle.
Nosta liha uunivuokaan ja työnnä paistomittari keskikohtaan. Kypsennä 120-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 57–58 astetta. Tällöin liha on sopivan roseeta.
Nosta liha uunivuoasta erilliselle lautaselle tai tarjoiluvadille ja anna vetäytyä hetki folion alla. Leikkaa paisti ja tarjoile.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilata.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,5(24 arvostelua)
- yli 60 min4,2(33 arvostelua)
- yli 60 min3,4(12 arvostelua)
- yli 60 min4,8(153 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(260 arvostelua)
- yli 60 min4,0(172 arvostelua)
- yli 60 min4,1(29 arvostelua)
- yli 60 min3,8(102 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (249 arvostelua)
- Aikero3 vuotta sittenMehevää ja herkullista!