• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Hollantilainen tonnikalavuokaReseptin teki kumppani

Hollantilainen tonnikalavuoka

Resepti: Midi Vuorela

  • 4-6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4-6 annosta
    • 6dlvettä
    • 2kalaliemikuutiota
    • 3dlpitkää riisiä

Kastike:

    • 2ps(à 19 g)hollandaisekastikeaineksia
    • 3dlvettä
    • 40gmargariinia tai voita
    • 2prktonnikalaa vedessä
    • 1ruukkutilliä
    • 1dljuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna vesi ja kalaliemikuutiot kiehuvaksi. Lisää riisit ja keitä 12 minuuttia. Katkaise virta ja anna riisin muhia vielä 3 minuuttia.
  2. Valmista kastike sillä aikaa kun riisi kiehuu. Kaada kastikeainekset ja vesi kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljaa kuplien 2 minuutta ja vatkaa rasva joukkoon.
  3. Kaada riisi voideltuun uunivuokaan. Levitä tonnikalat liemineen päälle. Silppua tilli ja ripottele silppu ja juustoraaste tonnikalan päälle. Valuta kastike pinnalle.
  4. Paista uunissa, 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua