Hunaja-yrttimarinoitu juusto
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
Manchego on lampaanmaidosta valmistettu espanjalainen juusto. Marinadissa maistuvat sitruuna, yrtit ja hunaja.
- Laktoositon
- Gluteeniton
Ainekset
8 annosta
n. 250 g | pitkään kypsytettyä Manchegoa tai emmentalia tai |
Marinadi | |
---|---|
1 dl | tai |
3 rkl | sitruunanmehua tai |
1 1/2 rkl | tai |
1 rkl | tuoretta basilikaa tai oreganoa hienonnettuna tai |
1 rkl | tuoretta sitruunamelissaa hienonnettuna tai |
Valmistus
yli 60 min
Ota juusto huoneenlämpöön pari tuntia ennen valmistamista. Lämmitä uuni 100-asteiseksi.
Poista juustosta kuori ja viipaloi se noin 1/2 sentin paksuisiksi kolmionmuotoisiksi viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset hyvin.
Aseta juustoviipaleet tasapohjaiseen tarjoiluastiaan. Lämmitä juustovatia uunissa viisi minuuttia. Kaada marinadi juustopaloille ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti ennen ruokailua.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min5,0(3 arviota)
- yli 60 min4,2(37 arviota)
- yli 60 min3,9(39 arviota)
- yli 60 min
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,1(27 arviota)
- yli 60 min
- alle 15 min4,0(6 arviota)