• Erityisruokavaliot

Hunajainen kasvispasta

Hunajainen kasvispasta
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 1rs(á 250 g)tuorepastaa
    • vettä
    • suolaa
    • ruokaölyä
    • 1/2tlk(noin 200 g)tomaattista ateriakastiketta

Paistetut kasvikset:

    • 1-2sipulia (varsineen)
    • 100gkesäkurpitsaa
    • 1paprika
    • 150gparsakaalia
    • 100gtuoreita (herkku)sieniä
    • 1rkloliiviöljyä
    • 1/2rklhunajaa
    • 1/2tlsuolaa
    • 0,5tlmustapippurirouhetta
    • 2tlvalkosipulista yrttimaustetta

Tarjoiluun:

    • 50gemmentaljuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele pasta juoksevalla vedellä.
  3. Laita pasta kattilaan ja sekoita tomaattinen ateriakastike joukkoon.
  4. Paistetut kasvikset: Esikäsittele ja paloittele kasvikset.
  5. Kuumenna öljy paistokasarissa ja paista kasvikset öljyssä.
  6. Lisää hunaja ja mausteet.
  7. Kuumenna pasta ja tarjoa se paistettujen kasvisten ja juustoraasteen kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille3