• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Ihana iltapalasalaatti

Ihana iltapalasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Koristeeksi

    • nippuretiisejä
    • ruohosipulia

Kastike

    • 1prk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1/2dlbasilikaa hienonnettuna
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
    • (n. 1/2 dlmaitoa)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna valutetut juustokuutiot ja sekoita ne ranskankermaan hienonnetun basilikan ja ruohosipulin kanssa. Ohenna tarvittaessa maidolla. Anna kastikkeen maustua kylmässä.
  2. Ruskista ja kypsennä fileesuikaleet pannussa. Valuta parsa ja sulaneet katkaravut. Huuhtele salaattivihannekset. Viipaloi kurkku ja paloittele parsatangot.
  3. Kokoa salaattiainekset isoon, laakeaan kulhoon tai vadille. Koristele salaatti retiiseillä ja ruohosipulilla. Tarjoa lisäksi patonkia.

Ravintosisältö perannos 430g100 g

  • 353 kcal1 480 kJ
  • Proteiinia26,7 g
  • Hiilihydraatteja18,9 g
  • Rasvaa17,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille