Ihana iltapalasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ihana iltapalasalaatti

  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 353 kcal / annos (430g)

Ainekset

5 annosta
    • 1rs(450 g)hunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
    • 1tlk(330 g)vihreää tankoparsaa (säilyke)
    • 1keräsalaatti
    • 1pienilollo rosso -salaatti
    • 1ruukkurucolasalaattia
    • 1/4palakurkkua
    • 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
    • 400gpariisinperunoita
    • tai
    • keitettyjä, pieniä, uusia perunoita

Koristeeksi

    • nippuretiisejä
    • ruohosipulia

Kastike

    • 1/2tlk(à 366 g)Pirkka salaattijuustokuutioita
    • 1prk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1/2dlbasilikaa hienonnettuna
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
    • (n. 1/2 dlmaitoa)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna valutetut juustokuutiot ja sekoita ne ranskankermaan hienonnetun basilikan ja ruohosipulin kanssa. Ohenna tarvittaessa maidolla. Anna kastikkeen maustua kylmässä.
  2. Ruskista ja kypsennä fileesuikaleet pannussa. Valuta parsa ja sulaneet katkaravut. Huuhtele salaattivihannekset. Viipaloi kurkku ja paloittele parsatangot.
  3. Kokoa salaattiainekset isoon, laakeaan kulhoon tai vadille. Koristele salaatti retiiseillä ja ruohosipulilla. Tarjoa lisäksi patonkia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 430g100 g

  • 353 kcal1 480 kJ
  • Proteiinia26,7 g
  • Hiilihydraatteja18,9 g
  • Rasvaa17,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua