• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Iltapalapannari

Iltapalapannarista riittää isommallekin porukalle suolaista iltapalaa. Pannari on helppo valmistaa ja se maistuu vaikka salaatin kanssa.
Iltapalapannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 134 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Pohjataikina

    • 4Pirkka kananmunaa
    • 5dlmaitoa
    • 2dlvehnäjauhoja
    • 1dlohrajauhoja
    • 1tlsuolaa

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita pohjataikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja suikaloi sipuli. Paista sieniä ja sipuleita öljyssä 2-3 minuuttia. Mausta seos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.
  3. Kuutioi tomaatit ja paloittele meetvursti. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipannulle. Levitä päälle sieni-sipuliseos, tomaatit ja meetvurstit.
  4. Paista pannaria 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 134 kcal562 kJ
  • Proteiinia6,71 g
  • Hiilihydraatteja12,4 g
  • Rasvaa6,32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1