Inkiväärillä ja kaffirlimellä maustettua kananpoikaa ja tulista mango-retikkasalaattia
Inkiväärillä ja kaffirlimellä maustettu kananpoika maistuu aasialaishenkisen mango-retikkasalaatin kanssa. Resepti: Kariniemen
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(n. 550 g)Kariniemen Gourmet Kananpojan isoja fileeperhosia, inkivääri-kaffir
Mango-retikkasalaatti
- 1/2-1retikkaa
- 2linnunsilmächiliä
- 1ruukkuakorianteria hienonnettuna
Maustekastike
- 2valkosipulinkynttä viipaloituna
- 1/2tlsuolaa
- 2rklintiaanisokeria
- 2limetin mehu
- 2tlkalakastiketta
Valmistus
30 - 60 min- Kuori retikka ja leikkaa siitä mandoliinilla tai veitsellä tulitikun paksuisia suikaleita. Kuutioi mango ja viipaloi chilit.
- Sekoita kaikki maustekastikkeen ainekset morttelissa ja anna maustua hetki. Sekoita maustekastike, retikka, mango, chilit ja korianteri keskenään.
- Paista kanat pienessä määrässä öljyä kypsäksi noin 8 minuuttia välillä kääntäen. Viipaloi kananpoika ja tarjoa tulisen mango-retikkasalaatin kanssa.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi