Intialainen broileri mantelikastikkeessa
Intialainen broileri mantelikastikkeessa saa herkullista makua ja tuoksua Pirkka vindaloo-currytahnasta, inkivääritahnasta ja mantelijauheesta.
4 annostaalle 30 min395 kcal / annos (255g)
Ainekset
4 annosta
- 1rs(340 g)Pirkka kanan ohutleikkeitä, maustamaton
- 1-2rklöljyä
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1(150 g) isosipuli
- 1-2valkosipulinkynttä
- 1tlinkivääritahnaa
- 2dlvettä
- 1/2ps(à 300 g)Pirkka ohuita vihreitä papuja (pakaste)
- 1 1/2dl(n. 60 g)Pirkka mantelijauhetta
- 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
- 1rklsitruunanmehua
- 3/4dlmantelilastuja paahdettuna
- korianteria hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Paloittele broilerit ja ruskista ne rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.
- Leikkaa kuorittu sipuli puolirenkaiksi ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita ja valkosipulia rasvassa pari minuuttia. Lisää curry- ja inkivääritahna. Sekoittele hetki.
- Lisää vesi, broilerit pannulle ja jäiset pavut. Keitä 2-3 minuuttia. Sekoita joukkoon mantelijauhe ja ruokakerma. Mausta sitruunanmehulla. Ripottele pinnalle mantelilastuja ja korianteria. Tarjoa intialainen broileri keitetyn riisin, maustamattoman jogurtin ja naanleivän kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 255g100 g
- 395 kcal1 650 kJ
- Proteiinia 27 g
- Hiilihydraatteja8 g
- Rasvaa28 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi