Intialainen pinaattikanaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Intialainen pinaattikana

Superhelppo intialainen pinaattikana syntyy kätevästi uunivalmiista Butter chicken broilerista. Noin 2,20€/annos.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Lisää broilerirasiaan kuoritut tomaatit liemineen ja sekoita joukkoon sulatettu pinaatti.
  2. Kypsennä pakkauksessaan 175-asteisessa uunissa 45-60 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Sekoita kookosmaidon rakenne tasaiseksi ja lisää lopuksi vuokaan. Mausta suolalla ja sekoita. Tarjoa intialainen pinaattikana basmatiriisin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Mausta basmatiriisin keitinvesi ripauksella kardemummaa ja korianterinsiemeniä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 27 arvostelua