Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Intialainen pinaattikana

Katso myös
Superhelppo intialainen pinaattikana syntyy kätevästi uunivalmiista Butter chicken broilerista. Noin 2,20€/annos.
1 rs (700 g)
Kariniemen Kananpojan Butter chicken
1 tlk (400 g)
kokonaisia kuorittuja tomaatteja
1 ps (150 g)
Pirkka hienonnettua pinaattia paloina (pakaste)
1-2 dl
Pirkka kookosmaitoa
n. 1/2 tl
suolaa
  • 1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Lisää broilerirasiaan kuoritut tomaatit liemineen ja sekoita joukkoon sulatettu pinaatti.
  • 2. Kypsennä pakkauksessaan 175-asteisessa uunissa 45-60 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Sekoita kookosmaidon rakenne tasaiseksi ja lisää lopuksi vuokaan. Mausta suolalla ja sekoita. Tarjoa intialainen pinaattikana basmatiriisin kanssa.
  • Vinkki! Mausta basmatiriisin keitinvesi ripauksella kardemummaa ja korianterinsiemeniä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda