Isaan grillattua kanaa ja kurkku-maapähkinäsalaattia
Tarjoa herkulliset isaan-kanapaistit Kaakkois-Aasian tapaan simppelin kurkku-maapähkinäsalaatin kanssa. Resepti: Matti Wikberg Noin 3,45€/annos.*
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(n. 800 g)Jim Lim by Farang Isaan kanan paisteja
Kurkku-maapähkinäsalaatti
- 1(300 g)kurkku
- 1(70 g)punasipuli
- 1/2punainen pitkä chili renkaiksi leikattuna
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1 1/2dlpaahdettuja maapähkinöitä murskattuna (ei suolattuja)
- 1dlkorianterinlehtiä
- 1/2limettiä
Lisäksi
- tuoretta chiliä renkaina
- kevätsipulia hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Grillaa kanoja miedolla lämmöllä 30-40 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Voit kypsentää kanat myös 225-asteisessa uunissa pellillä. Paahda paisteja uunissa 30-40 minuuttia, kunnes kanan pinta alkaa tummua ja karamellisoitua ja liha on kypsää.
- Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kuorittu punasipuli ensin puoliksi ja sitten ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kurkku, punasipuli, chili ja valkosipuli keskenään kulhossa. Lisää kulhoon vielä pähkinät ja korianterinlehdet.
- Purista puolikkaan limen mehu ja sekoita se soija-mirin kastikkeen joukkoon. Kaada kastike kulhoon kasvisten päälle. Sekoita salaatti varovasti ja siirrä tarjoiluastiaan.
- Nosta myös lämpimät kanapaistit tarjoiluastiaan. Koristele kanat chilirenkailla, kevätsipulilla ja korianterinlehdillä. Tarjoa kanat sweet chili kastikkeen, jasmiiniriisin ja kurkku-maapähkinäsalaatin kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi