Italialainen kananpojan sydänpaisti ja linguinea
Kananpojan sydänpaisti kypsyy kätevästi paahdettujen kasvisten päällä padassa. Kaveriksi keitetään linguine-pastaa. Resepti: Kariniemen
4 annostayli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1(n. 700 g)Kariniemen Kananpojan Gourmet sydänpaisti, sitruuna-valkosipuli
- 1pieni kesäkurpitsa
- 1/2munakoisoa
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 4valkosipulinkynttä
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- n. 280glinguine-pastaa tai spagettia
- 1/2ruukkuabasilikaa
Valmistus
yli 60 min- Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista.
- Leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso noin peukalon pään kokoisiksi paloiksi ja viipaloi kuorittu valkosipuli.
- Pane kasvikset pataan ja lorauta mukaan oliiviöljy. Mausta suolalla sekä pippurilla ja sekoita.
- Aseta kananpoika kasvisten päälle ja paista 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, tai kunnes kananpoika on kypsää ja kauniisti paistunut.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Nosta kananpoika pois padasta ja sekoita pasta kasvisten sekaan.
- Leikkaa rintafileet irti rangasta ja viipaloi kana. Tarjoa kananpoika kasvis-linguinen, parmesaanin ja basilikan kanssa.
Kommentoi