Itämainen jauhelihakastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Itämainen jauhelihakastike

Itämainen jauhelihakastike syntyy alle puolessa tunnissa. Ripottele kastikkeen pinnalle pähkinät, tomaatit ja persiljaa ja tarjoa riisin tai nuudelin kanssa.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 77,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 400gnaudan jauhelihaa
    • 1rklöljyä
    • 1 1/2tljuustokuminaa
    • 3/4tlsuolaa
    • 2rklPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1rklmaissijauhoja
    • 2 1/2dlvettä

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna öljy paistokasarissa. Sekoita joukkoon juustokumina. Ruskista jauheliha. Mausta suolalla, mangochutneylla ja chilikastikkeella.
  2. Sekoita keskenään maissijauhot ja vesi. Kaada seos kasariin ja sekoita. Keitä muutama minuutti.
  3. Paahda pähkinät kuumalla pannulla. Kuutioi tomaatit. Ripottele kastikkeen pinnalle pähkinät, tomaatit ja persiljaa tai korianteria.
  4. Tarjoa riisin tai nuudelin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 77,3 kcal323 kJ
  • Proteiinia1,42 g
  • Hiilihydraatteja7,48 g
  • Rasvaa4,99 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua