Itämainen jauhelihakastike
Itämainen jauhelihakastike syntyy alle puolessa tunnissa. Ripottele kastikkeen pinnalle pähkinät, tomaatit ja persiljaa ja tarjoa riisin tai nuudelin kanssa.
4 annostaalle 30 min77,3 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 400gnaudan jauhelihaa
- 1rklöljyä
- 1 1/2tljuustokuminaa
- 3/4tlsuolaa
- 1/2dlPirkka mangochutneya
- 2rklPirkka makeaa chilikastiketta
- 1rklmaissijauhoja
- 2 1/2dlvettä
Pinnalle
- 2tomaattia
- persiljaa tai korianteria
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna öljy paistokasarissa. Sekoita joukkoon juustokumina. Ruskista jauheliha. Mausta suolalla, mangochutneylla ja chilikastikkeella.
- Sekoita keskenään maissijauhot ja vesi. Kaada seos kasariin ja sekoita. Keitä muutama minuutti.
- Paahda pähkinät kuumalla pannulla. Kuutioi tomaatit. Ripottele kastikkeen pinnalle pähkinät, tomaatit ja persiljaa tai korianteria.
- Tarjoa riisin tai nuudelin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 77,3 kcal323 kJ
- Proteiinia 1,42 g
- Hiilihydraatteja7,48 g
- Rasvaa4,99 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Nopea, helppo ja maistuva...