• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Itämaista kanaa ja kardemumma-riisiäReseptin teki kumppani

Itämaista kanaa ja kardemumma-riisiä

  • 30 - 60 min

Ainekset

Kana

    • 300gmaustamatonta broilerin ohutfileetä
    • 2rklöljyä
    • 1pswok-kasvismixiä
    • 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
    • 1chili
    • 1prkValio maustettua ruokakermaa, 3 sipulia
    • 1ruukkuruohosipulia hienonnettuna
    • 1limetin kuori ja mehu
    • 1rklraastettua inkivääriä
    • suolaa
    • mustapippuria

Riisi

    • 2,5dlpitkäjyväistä riisiä
    • 6dlvettä
    • 0,5tlsuolaa
    • 0,5tljauhettua kardemummaa
    • 0,5tlkurkumaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Freesaa broilerit, sipulit, porkkana ja viipaloitu chili paistinpannussa (poista chilistä siemenet).
  2. Lisää loput raaka-aineet ruohosipulia lukuunottamatta. Hauduta noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä.
  3. Lopuksi lisää ruohosipuli ja tarkista maku (voit vielä lisätä suolaa, pippuria ja limen mehua oman maun mukaan).
  4. Mittaa riisin ainekset kattilaan ja keitä 20minuuttia. Anna levätä kannen alla 5 minuuttia
  5. Tarjoa curry riisin kanssa. Lisäksi voi tarjota tuoretta leipää.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu