• Erityisruokavaliot

Itävaltalainen perunasalaatti

Itävaltalainen perunasalaatti
Reseptin teki kumppani
  • 2-4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

2-4 annosta
    • 500guusia perunoita tai vanhempaa sikli-perunaa
    • 1/2nippuvarhaissipulia tai 1/4 purjoa
    • 1/2tlk(65 g)kapriksia
    • 3valkosipulinkynttä
    • 1/2dlvahvanmakuista oliiviöljyä
    • 1tlsuolaa
    • (viiden pippurin seos)viispippuria tai mustapippuria
    • 1rklsitruunamehua
    • 2rkltuoretta tilliä silppuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä puhtaaksi harjatut perunat al dente eli juuri ja juuri kypsiksi.
  2. Leikkaa ne kulhoon reiluiksi viipaleiksi.
  3. Lisää joukkoon silputtu varhaissipuli ja valutetut kaprikset.
  4. Sekoita kulhossa oliiviöljyyn suola ja viispippuria sekä pari puristusta sitruunamehua.
  5. Kaada liemi salaattiin ja sekoita.
  6. Lisää silputtu tilli.
  7. Tilliä tulee olla kohtuudella mausteena mutta ei liikaa makua halliten.

Kommentoi

Arvosana reseptille