• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jalfrezilohi

Jalfrezilohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 139 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta kirjolohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin ja kaada ateriakastike fileen päälle.
  2. Huuhtele jäiset katkaravut kylmällä vedellä ja valuta ne.
  3. Hienonna sipuli ja kuutioi tomaatit. Ripottele kalan päälle sipuli, tomaatit ja katkaravut ja kääntele niitä hieman kastikkeen joukkoon.
  4. Paista 200 asteessa 25 minuuttia. Koristele korianterilla tai persiljalla. Tarjoa riisin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 139 kcal582 kJ
  • Proteiinia11,2 g
  • Hiilihydraatteja3,27 g
  • Rasvaa9,23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille