JalfrezilohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Jalfrezilohi

Kokeile uuniloheen vaihteeksi intialaista Jalfrezi-ateriakastiketta, katkarapuja, sipulia ja tomaattia.

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta kirjolohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, ripottele kalalle suolaa ja levitä ateriakastike fileen päälle.
  2. Huuhtele jäiset katkaravut kylmällä vedellä ja valuta ne.
  3. Hienonna sipuli ja kuutioi tomaatit. Ripottele kalan päälle sipuli, tomaatit ja katkaravut ja kääntele niitä hieman kastikkeen joukkoon.
  4. Paista 200 asteessa 25 minuuttia. Koristele korianterilla tai persiljalla. Tarjoa riisin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille