• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jambalaya possun sisäfileestä

Jambalaya possun sisäfileestä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 97,8 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistusta. Kypsennä filee uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita paistokasarissa, lisää joukkoon riisit ja jatka kuullottamista vielä pari minuuttia. Mausta piri-piri -maustesekoituksella, currylla ja suolalla. Lisää vesi. Kypsennä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
  3. Lisää herne-maissi-paprika ja hauduta edelleen noin 5 minuuttia. Lisää kuutioidut tomaatit ja sulatetut sekä valutetut katkaravut. Kuumenna.
  4. Viipaloi possun sisäfilee ja nosta viipaleet jambalayan päälle. Koristele persiljalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 97,8 kcal409 kJ
  • Proteiinia8,29 g
  • Hiilihydraatteja10,6 g
  • Rasvaa2,53 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4