• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Jauheliha-nachot

Jauheliha-nachot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 6 annosta
  • alle 30 min
  • 156 kcal / 100 g

Ainekset

n. 6 annosta
    • 1rs(400 g)Pirkka nauta-sikajauhelihaa
    • 1-2(100 g)punasipulia
    • 1(n. 200 g)keltainen paprika
    • 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
    • 1ps(25 g)Pirkka tacomausteseosta
    • 1 1/2dlvettä
    • 2(n. 200 g)pientä avokadoa
    • 1ruukkujääsalaattia
    • 1ruukkurucolaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi paprika. Puolita tomaatit.
  2. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää tacomausteseos ja vesi. Hauduta 5-10 minuuttia. Lisää joukkoon paprikat.
  3. Kuori ja halkaise avokadot. Poista kivet ja viipaloi avokadot. Lämmitä maissilastuja uunissa 200 asteessa 2-3 minuuttia. Revi salaatit laakealle vadille. (Jätä rucolaa hieman koristeeksi.)
  4. Levitä salaattipedille vuorotellen maissilastuja ja jauhelihaseosta. Lisää pinnalle avokadot ja kirsikkatomaatit. Koristele rucolalla. Tarjoa lisäksi ranskankermaa ja salsadippiä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 156 kcal654 kJ
  • Proteiinia6,26 g
  • Hiilihydraatteja9,96 g
  • Rasvaa10,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu