Jauheliha-nachot

Jauheliha-nachot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 6 annosta
  • alle 30 min
  • 156 kcal / 100 g

Ainekset

n. 6 annosta
    • 1-2(100 g)punasipulia
    • 1(n. 200 g)keltainen paprika
    • 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
    • 1ps(25 g)Pirkka tacomausteseosta
    • 1 1/2dlvettä
    • 2(n. 200 g)pientä avokadoa
    • 1ruukkujääsalaattia
    • 1ruukkurucolaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi paprika. Puolita tomaatit.
  2. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää tacomausteseos ja vesi. Hauduta 5-10 minuuttia. Lisää joukkoon paprikat.
  3. Kuori ja halkaise avokadot. Poista kivet ja viipaloi avokadot. Lämmitä maissilastuja uunissa 200 asteessa 2-3 minuuttia. Revi salaatit laakealle vadille. (Jätä rucolaa hieman koristeeksi.)
  4. Levitä salaattipedille vuorotellen maissilastuja ja jauhelihaseosta. Lisää pinnalle avokadot ja kirsikkatomaatit. Koristele rucolalla. Tarjoa lisäksi ranskankermaa ja salsadippiä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 156 kcal654 kJ
  • Proteiinia6,26 g
  • Hiilihydraatteja9,96 g
  • Rasvaa10,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille