• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauheliha-spagettivuoka

Jauheliha-spagettivuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 120 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Jauheliha-tomaattikastike

Juustokastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä pätkitty spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta spagetti, mutta älä aivan kuivaksi.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää joukkoon sipulikuutiot. Kaada pannulle tomaattimurska ja mausta. Hauduta kastiketta noin 5 minuuttia.
  3. Sulata juustokastikkeen rasva kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot ja kiehauta ne rasvassa. Siirrä kattila pois levyltä ja lisää kylmä maito koko ajan sekoittaen. Siirrä kattila uudelleen levylle ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää juustoraaste.
  4. Voitele noin 2 litran kokoinen vuoka. Kaada vuokaan vuorotellen kerroksittain jauheliha-tomaattikastiketta ja spagettia niin, että päällimmäiseksi tulee ohut spagettikerros. Kaada päälle juustokastike. Kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Tarjoa lisäksi salaattia ja etikkapunajuuria tai maustekurkkuja.

Ravintosisältö per 100 g

  • 120 kcal503 kJ
  • Proteiinia7,68 g
  • Hiilihydraatteja12,4 g
  • Rasvaa4,35 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille40