• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Jauhelihatäytteiset kiekotReseptin teki kumppani

Jauhelihatäytteiset kiekot

Jauhelihatäytteiset kiekot ovat ruokaisia ja täytteisiä suolaisia leivonnaisia. Kiekoissa on lihan lisäksi myös kasvissuikalesekoitusta ja juustotäytettä.

  • 15 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

15 kpl

täyte:

    • 300gjauhelihaa
    • 1rklruokaöljyä
    • 150gkasvissuikalesekoitusta, pakaste
    • suolaa
    • pippuria
    • basilikaa
    • oreganoa
    • 50gsinihomejuustoa
    • 50gtuorejuustoa
    • 1pkt(500 g)voi- tai lehtitaikinaa

Voiteluun:

    • 1kananmuna

Pinnalle:

    • 75gjuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista jauheliha murumaiseksi.
  2. Lisää kasvikset ja mausteet.
  3. Jatka kypsentämistä 5 minuuttia.
  4. Lisää murennettu sinihomejuusto ja tuorejuusto.
  5. Sekoita tasaiseksi.
  6. Jäähdytä.
  7. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  8. Levitä sulanut taikinalevy jauhotetulle työpöydälle ja kauli se 3 mm paksuiseksi.
  9. Levitä täyte levyn päälle.
  10. Kääri rullalle.
  11. Leikkaa rulla noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja aseta kiekot leivinpaperoidulle pellille kierrepuoli alaspäin.
  12. Voitele kiekot kananmunalla, jonka rakenne on vispattu rikki.
  13. Ripottele juustoraaste pinnalle.
  14. Paista uunissa noin 20 minuuttia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille