Jim Lim Wings
Jim Lim vietnamilaiset kanansiivet valmistuvat rapeiksi uunissa. Viimeistele valmiilla karamellikastikkeella ja tarjoa aasialaishenkisen kaalisalaatin kanssa. Noin 6,90€/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(á 700 g)Jim Lim by Farang vietnamilaisia kanansiipiä
Aasialainen coleslaw
- 2(200 g)porkkanaa
- n. 200gvarhaiskaalia
- 1ruukkutuoretta korianteria hienonnettuna
- 1ruukkutuoretta minttua hienonnettuna
Kastike
- 2rklkalakastiketta
- 2rklseesamiöljyä
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä tai veitsellä. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.
- Sekoita kulhossa porkkana, kaali, chili, kevätsipuli, korianteri ja minttu. Säästä pieni määrä yrttejä ja kevätsipulia (n. 1/2 dl) koristeeksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää kastike raastesalaatin joukkoon ja nosta maustumaan jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoamista.
- Valmista kanansiivet pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää loput yrtit raastesalaattiin. Tarjoa kanansiipien kanssa ja viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit lisätä tuoreen chilin määrää oman maun mukaan. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 02/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Muuten varmaan voi olla reseptinä hyväkin, mutta aika harhaanjohtava nimi kun kyse on oikeasti lähinnä coleslawin ja sen kastikkeen reseptistä. Ei siis wingseistä.