Jogurttiuunilohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Helppo uunilohi on arkiruokaa parhaimmillaan. Turkkilainen jogurtti ja yrtit riittävät kastikkeeksi uunilohelle.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
n. 600 g | kirjolohifileetä tai |
n. 3/4 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
1 tlk (200 g) | tai |
1 dl | Pirkka tilliä hienonnettuna tai |
1 dl | ruohosipulia hienonnettuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Pyyhi kalan pinta talouspaperilla. Nosta kirjolohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita jogurtin joukkoon puolet tillistä ja ruohosipulista. Levitä jogurttiseos kalan pinnalle. Paista 200 asteessa 25–30 minuuttia.
Ripottele pinnalle loput ruohosipulit ja tillit. Tarjoa uunilohi perunamuusin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(32 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(160 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(30 arvostelua)
- yli 60 min3,9(41 arvostelua)
- 30 - 60 min3,6(13 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(24 arvostelua)
- yli 60 min
- alle 30 min3,0(12 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (51 arvostelua)
- Terttu7 vuotta sittenSitruunaa vielä ehdottomasti
- Jorma7 vuotta sittenSitruuna tekee hyvän säväyksen vielä.
- Matti7 vuotta sittenTuotteet laadukkaita kiitos !
- Nimetön käyttäjä7 vuotta sittenTein joskus melkein samalla ohjeella kirjolohen uunissa. ja jogurtin sijaan käytin smetanaa, hyvää oli sekin.
- Norge7 vuotta sittenAivan liian korkea lämpötila, tuhoa kalan ja pakottaa ulosvalkuaisaineet , maku kärsii. 175 asettaa on parempaaa.