Jouluinen makkaravuoka
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Helppo jouluinen makkaravuoka kypsennetään uunissa yhdellä pellillä. Tarjoa makkaravuoka sinapin kanssa.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
(260 g) | Joulumakkaraa tai |
1 iso (750 g) | bataatti tai |
1 ps (400 g) | ruusukaaleja tai |
8 | valkosipulinkynttä tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
3 rkl | öljyä tai |
1 tl | kuivattua rosmariinia tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Lisäksi | |
---|---|
Maille Dijon sinappia tai |
Valmistus
30 - 60 min
Puolita makkarat. Kuori ja kuutioi bataatti. Huuhtele ruusukaalit ja leikkaa niistä kannat pois. Halkaise ruusukaalit.
Kuori ja lohko sipuli. Kuori valkosipulinkynnet.
Sekoita kaikki kasvikset kulhossa öljyn ja mausteiden kanssa. Levitä kasvikset pellille leivinpaperin päälle. Lisää pellille makkarat.
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 20 minuuttia. Jatka paistamista tarvittaessa vielä noin 5 minuuttia uunin ylätasolla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(98 arvostelua)
- alle 30 min4,5(48 arvostelua)
- 30 - 60 min4,6(29 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(24 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(116 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(30 arvostelua)
- yli 60 min3,9(104 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(122 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (41 arvostelua)