Jouluinen makkaravuokaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Jouluinen makkaravuoka

Helppo jouluinen makkaravuoka kypsennetään uunissa yhdellä pellillä. Tarjoa makkaravuoka sinapin kanssa. Noin 2,05 €/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(260 g)HK Maakarit joulumakkaraa
    • 1iso (750 g)bataatti
    • 1ps(400 g)ruusukaaleja
    • 8valkosipulinkynttä
    • 1(100 g)sipuli
    • 3rklöljyä
    • 1tlkuivattua rosmariinia
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • Maille Dijon sinappia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Puolita makkarat. Kuori ja kuutioi bataatti. Huuhtele ruusukaalit ja leikkaa niistä kannat pois. Halkaise ruusukaalit.
  2. Kuori ja lohko sipuli. Kuori valkosipulinkynnet.
  3. Sekoita kaikki kasvikset kulhossa öljyn ja mausteiden kanssa. Levitä kasvikset pellille leivinpaperin päälle. Lisää pellille makkarat.
  4. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 20 minuuttia. Jatka paistamista tarvittaessa vielä noin 5 minuuttia uunin ylätasolla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille