Jouluinen makkaravuoka
Helppo jouluinen makkaravuoka kypsennetään uunissa yhdellä pellillä. Tarjoa makkaravuoka sinapin kanssa. Noin 2,05 €/annos*
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- (260 g)Joulumakkaraa
- 1iso (750 g)bataatti
- 1ps(400 g)ruusukaaleja
- 8valkosipulinkynttä
- 1(100 g)sipuli
- 3rklöljyä
- 1tlkuivattua rosmariinia
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- Maille Dijon sinappia
Valmistus
30 - 60 min- Puolita makkarat. Kuori ja kuutioi bataatti. Huuhtele ruusukaalit ja leikkaa niistä kannat pois. Halkaise ruusukaalit.
- Kuori ja lohko sipuli. Kuori valkosipulinkynnet.
- Sekoita kaikki kasvikset kulhossa öljyn ja mausteiden kanssa. Levitä kasvikset pellille leivinpaperin päälle. Lisää pellille makkarat.
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 20 minuuttia. Jatka paistamista tarvittaessa vielä noin 5 minuuttia uunin ylätasolla.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Ruokalajit Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi