• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Juhlava kylmäsavukirjolohi-sienikeitto

Juhlava kylmäsavukirjolohi-sienikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 64,6 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • 1dltilliä

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota hienonnettua sipulia ja herkkusieniviipaleita öljyssä kattilassa, kunnes herkkusienistä suurin osa nesteestä on haihtunut.
  2. Kuori ja kuutioi omena ja lisää kuutiot kattilaan. Ripottele pinnalle vehnäjauhot. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Kaada kattilaan vesi ja anna kiehua noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Valuta ja paloittele parsa sekä suikaloi kylmäsavulohi. Lisää keittoon maito ja kuumenna. Lisää lopuksi parsat, lohi ja kerma. Kuumenna ja koristele hienonnetulla tillillä. Tarjoa lisäksi tuoretta patonkia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 64,6 kcal270 kJ
  • Proteiinia3,12 g
  • Hiilihydraatteja3,7 g
  • Rasvaa4,22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua