• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juures-soijarouhepata

Juures-soijarouhepata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

n. 4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori juurekset. Leikkaa porkkanat ja palsternakat lanteiksi. Kuutioi selleri. Leikkaa perunat noin 6 osaan. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota sipulit padassa tilkassa öljyä. Lisää juurekset ja kuullota hetki.
  3. Kaada pataan vesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.
  4. Lisää soijarouhe, currytahna ja tomaattimurska. Hauduta noin 5 minuuttia. Koristele juures-soijarouhepata tuoreilla yrteillä. Tarjoa lisäksi naanleipää.

Ravintosisältö perannos 390g100 g

  • 265 kcal1 110 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja34 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3