• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Juusto-persimonpiparit

Sinihome- tai vuohenjuusto, piparkakku ja persimon on hyvä yhdistelmä esimerkiksi glögin kanssa tarjottuna. N. 0,30€/annos.
Juusto-persimonpiparit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 5 min

Ainekset

Valmistus

alle 5 min
  1. Levitä piparkakut vadille. Kuori persimon ja viipaloi tai lohko se. Paloittele juusto. Rouhi pähkinät reilun kokoisiksi paloiksi.
  2. Asettele persimonit, juusto ja pähkinät piparkakkujen päälle. Halutessasi valuta pinnalle vielä hiukan hunajaa. Tarjoa glögin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 13 arvostelua
  • Marja13.12.2016

    Ihanan herkullinen makupari on persimon, pipari ja sinihomejuusto. Suosittelen testaa!!:)

  • Vanha kokinketale24.11.2016

    Reseptissä on hunajaa ja pekaanipähkinöitä. Älkää viilatko pilkkuja! Kuten Ruotsin "husmanskost'in" äiti, Kajsa Warg aloitti lähes kaikki reseptinsä: "Man tager hvad man haver..."

  • Juha20.11.2016

    Ja kuvassa on brie eli valkohomejuusto, ohjeessa sinihomejuusto?

  • K-Kuluttajapalvelu20.11.2016

    Hei Juha, kuvassa on vuohenjuusto, joka on myös mainittu ohjeessa. Ohjeeseen on nyt lisätty pähkinät ja hunaja.

  • Juha20.11.2016

    Kuvassa näkyy myös hunaja(?) ja saksanpähkinät. Miksi ne eivät ole ohjeessa?

  • OnlyTheBest29.11.2015

    Pirkalla kyllä hyviä tuotteita löytyy, mutta ehkä kannattaa kuitenki vaihtaa tässä tapauksessa sinihome ihan Valion Auraan. Pirkan sinihomejuustossa ei jälkimaku ole kauhean kehuttava IMO.