Juusto-persimonpiparit
Sinihome- tai vuohenjuusto, piparkakku ja persimon on hyvä yhdistelmä esimerkiksi glögin kanssa tarjottuna. N. 0,30€/annos.
- alle 5 min
Ainekset
- Pirkka Parhaat vuohenjuustoa tai
- Pirkka sinihomejuustoa
- pekaanipähkinöitä
- juoksevaa hunajaa
Valmistus
alle 5 min- Levitä piparkakut vadille. Kuori persimon ja viipaloi tai lohko se. Paloittele juusto. Rouhi pähkinät reilun kokoisiksi paloiksi.
- Asettele persimonit, juusto ja pähkinät piparkakkujen päälle. Halutessasi valuta pinnalle vielä hiukan hunajaa. Tarjoa glögin kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ihanan herkullinen makupari on persimon, pipari ja sinihomejuusto. Suosittelen testaa!!:)
Reseptissä on hunajaa ja pekaanipähkinöitä. Älkää viilatko pilkkuja! Kuten Ruotsin "husmanskost'in" äiti, Kajsa Warg aloitti lähes kaikki reseptinsä: "Man tager hvad man haver..."
Ja kuvassa on brie eli valkohomejuusto, ohjeessa sinihomejuusto?
Hei Juha, kuvassa on vuohenjuusto, joka on myös mainittu ohjeessa. Ohjeeseen on nyt lisätty pähkinät ja hunaja.
Kuvassa näkyy myös hunaja(?) ja saksanpähkinät. Miksi ne eivät ole ohjeessa?
Pirkalla kyllä hyviä tuotteita löytyy, mutta ehkä kannattaa kuitenki vaihtaa tässä tapauksessa sinihome ihan Valion Auraan. Pirkan sinihomejuustossa ei jälkimaku ole kauhean kehuttava IMO.