Juustoiset lohiruusut
Juustoiset lohiruusut vaatovat vain neljä ainesosaa: Crème Bonjour -tuorejuustoa, lohifileitä, suolaa ja pippuria. Tarjoa juusto-lohiruusut tilli-perunavuoan kera.
4 annosta30 - 60 min336 kcal / annos (140g)
Ainekset
4 annosta
- n. 600glohifileetä
- 100gCrème Bonjour -tuorejuustoa, kantarelli
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Poista lohesta ruodot ja leikkaa se ohuiksi (noin 1/2 cm) viipaleiksi graavilohen tapaan.
- Hienonna tehosekoittimessa noin 100 g lohta ja lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.
- Jaa tuorejuustoseos neljäksi korkeahkoksi keoksi leivinpaperin päälle pellille tai voideltuun uunivuokaan. Kierrä lohiviipaleet tuorejuuston ympärille siten, että muodostuu ruusu. Aloita kiertäminen lohiviipaleiden leveämmästä päästä.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200 asteessa noin 15-20 minuuttia. Tarjoa tilli-perunavuoan kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 140g100 g
- 336 kcal1 410 kJ
- Proteiinia 28,7 g
- Hiilihydraatteja0,7 g
- Rasvaa24,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi