• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Juustoiset lohiruusut

Juustoiset lohiruusut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 336 kcal / annos (140g)

Ainekset

4 annosta
    • n. 600glohifileetä
    • 100gtuorejuustoa (Creme Bonjour, kantarelli)
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista lohesta ruodot ja leikkaa se ohuiksi (noin 1/2 cm) viipaleiksi graavilohen tapaan.
  2. Hienonna tehosekoittimessa noin 100 g lohta ja lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.
  3. Jaa tuorejuustoseos neljäksi korkeahkoksi keoksi leivinpaperin päälle pellille tai voideltuun uunivuokaan. Kierrä lohiviipaleet tuorejuuston ympärille siten, että muodostuu ruusu. Aloita kiertäminen lohiviipaleiden leveämmästä päästä.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200 asteessa noin 15-20 minuuttia. Tarjoa tilli-perunavuoan kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 336 kcal1 410 kJ
  • Proteiinia28,7 g
  • Hiilihydraatteja0,7 g
  • Rasvaa24,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu