• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juustokuorrutettu kala

Juustokuorrutettu kala
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 109 kcal / 100 g

Ainekset

Kastike

    • 2rklvoita tai margariinia
    • 3rklvehnäjauhoja
    • 4dlkevytmaitoa
    • 2rklketsuppia
    • 1tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kohmeinen kala viipaleiksi ja mausta palat suolalla ja pippurilla. Lado palaset voideltuun uunivuokaan.
  2. Valmista kastike: sulata rasva teflonkattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Anna kiehahtaa. Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen ja anna kiehua viitisen minuuttia. Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi. Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 109 kcal455 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja4,85 g
  • Rasvaa5,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4