• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Juustoröstit

Juustoröstit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 122 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1ps(450 g)röstiperunoita (pakaste)

Paistamiseen

    • Pirkka juoksevaa margariinia

Päälle

    • 1/2tlmustapippuria
    • n. 125gvoimakasta juustoa (esim. Pirkka sinihomejuustoa
    • tai Saariston kermajuustoa)
    • 2tomaattia
    • tuoretta timjamia tai basilikaa
    • (oliiveja, maustekurkkuviipaleita)

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna rasva paistinpannussa ja nosta röstit siihen paistumaan. Kun alapuoli on ruskistunut rapeaksi, käännä röstit, ripottele paistetulle pinnalle pippuria ja nosta päälle reilu juusto- ja tomaattiviipale.
  2. Anna toisenkin puolen ruskistua ja koristele yrteillä. Tarjoa heti pikkusuolaisena tai aterian lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Tomaatin tilalla voit halutessasi käyttää oliiveja tai maustekurkkuja.

Ravintosisältö per 100 g

  • 122 kcal510 kJ
  • Proteiinia5,3 g
  • Hiilihydraatteja13,3 g
  • Rasvaa5,84 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille