K-Ruoka joululehti 2016

Tästä viimeistään alkaa joulu! Jouluruokareseptejä selailemalla joulufiilis levittäytyy ilmaan hyvissä ajoin ja valmistautuminen vuoden tunnelmallisimpaan ruokajuhlaan pääsee hyvin käyntiin.

K-Ruokatoimitus haluaa antaa sinulle joululahjan tämän jouluruokapaketin muodossa: olemme valmistelleet uudenlaisia ideoita joulupöytään, tuttuja makuja unohtamatta.

Muistathan myös, että joulukuun Kotikeittiössä-kisa on käynnissä ja haasteena on valmistaa mikä tahansa K-Ruoka Joulu -lehden resepteistä.

Jouluiset alkuruoat voisivat olla vaikkapa ginigraavattu lohi, siikarullat eli sushit suomalaisittain tai lanttusosekeitto.

Joulun pääruoka nousee kattauksesta upeana esiin, kun pöytään kaatetaan pistaasilla ja viikunalla täytetty kylkirulla tai mausteliemessa hautunut possu.

Perinteiset joululaatikot saavat rinnalleen uusia lisäkkeitä: suolaisenmakea pekaanikuorrutettu bataattilaatikko ja itse tehty leipäjuusto saattavat jäädä joulupöytään uusiksi klassikoiksi!

Jouluisia jälkiruokia ei kannata myöskään unohtaa. Karpalo-kinuskijuustokakku ja vegaaninen herkku, taatelineliöt kookoskinuskikastikkeella, kruunaavat jouluaterian. Ja tietysti uudet ideat pipareiden koristeluun!

Joulun ruokalahjat ovat henkilökohtainen ja ihana tapa muistaa läheisiä jouluna. Kun herkut kääritään kauniisiin pakkauksiin, ovst joululahjapulmat kerralla ohi. Herkkulahjana toimivat erinomaisesti esimerkiksi suklaasalami, piparifudge ja maapähkinävoifudge.

K-Ruoan Facebook- ja Instagram-tileillä julkaistavan suklaakalenterin reseptit löytyvät täältä.

Toivottavasti saat resepteistämme ihania ideoita oman joulun laittamiseen!

K-Ruoka digilehti >>
K-Mat i digital form >>

Inspiroidu joululehden resepteistä!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.