• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kaali-jauhelihapyttipannu

Tämäkin resepti vain n. 1,45€/annos*.
Kaali-jauhelihapyttipannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 360 kcal / annos (330g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(400 g)Pirkka jauhelihaa
    • (n. 400 g)suippo- tai valkokaalia
    • 1(300 g)kesäkurpitsa
    • 1-2(150 g)Pirkka porkkanaa
    • 1(100 g)sipuli
    • 2rklsinappia
    • 2tloreganoa
    • 1tltimjamia
    • 1tlsuolaa
    • 3/4tlmustapippuria
    • (1-2 dlvettä)
    • 2tlöljyä

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön. Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi. Kuutioi kesäkurpitsa. Suikaloi tai raasta kuoritut porkkanat. Hienonna kuorittu sipuli.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää pannulle kaali, porkkanat ja sipuli. Paista muutama minuutti ja lisää kesäkurpitsat.
  3. Mausta sinapilla, oreganolla, timjamilla, suolalla ja pippurilla. Paista, kunnes kasvikset ovat kypsiä. (Lisää tarvittaessa vettä.)
  4. Paista kananmunat häränsilmiksi ja nosta ne pyttipannun päälle. Tarjoa lisäksi aiolia ja lohkottuja valkosipulikurkkuja.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 330g100 g

  • 360 kcal1 510 kJ
  • Proteiinia27 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6