
Kahden juuston salaatti
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
Herkullinen mansikka-juustosalaatti sopii tarjottavaksi brunssille. Resepti: Midi Vuorela
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
6 annosta
1 l | tuoreita mansikoita tai |
1/2 l | tuoreita herneitä tai |
300 g | kotijuustoa tai |
2 ruukkua | viinisuolaheinää tai |
2–3 rkl | öljyä tai |
merisuolahiutaleita tai | |
mustapippuria tai | |
tummaa balsamisiirappia tai | |
Parmesaanipitsit | |
---|---|
6 rkl | parmesaania raastettuna tai |
Valmistus
alle 30 min
Tee parmesaanipitsit: Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti ja annostele parmesaaniraaste kuudeksi keoksi leivinpaperille, levitä kekoja hiukan. Paista uunissa noin 3 minuuttia, kunnes keot leviävät, poreilevat kunnolla ja hiukan ruskistuvat. Ota pelti uunista ja jäähdytä pitsit.
Paloittele puhdistetut mansikat ja avaa herneet. Rouhi kotijuusto karkeaksi. Levitä huuhtaistut ja lingotut viinisuolaheinänlehdet lautasille tai laakeaan tarjoiluastiaan. Ripottele mansikat ja juustomurut päälle, mausta suolahiutaleilla ja vasta rouhitulla mustapippurilla. Valuta balsamisiirappiraidat päälle ja aseta parmesaanipitsit annoksiin.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,5(32 arvostelua)
- alle 30 min2,8(6 arvostelua)
- alle 30 min3,5(22 arvostelua)
- alle 30 min3,4(27 arvostelua)
- alle 30 min3,4(9 arvostelua)
- alle 30 min4,4(7 arvostelua)
- alle 30 min3,0(2 arvostelua)
- alle 30 min4,0(17 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (2 arvostelua)