Kahden juuston salaattiReseptin teki kumppani

Kahden juuston salaatti

Resepti: Midi Vuorela

  • 6 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

6 annosta
    • 1ltuoreita mansikoita
    • 1/2ltuoreita herneitä
    • 300gkotijuustoa
    • 2ruukkuaviinisuolaheinää
    • 2-3rklöljyä
    • merisuolahiutaleita
    • mustapippuria
    • tummaa balsamisiirappia

Parmesaanipitsit:

    • 6rklparmesaania raastettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Tee parmesaanipitsit: Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti ja annostele parmesaaniraaste kuudeksi keoksi leivinpaperille, levitä kekoja hiukan. Paista uunissa noin 3 minuuttia, kunnes keot leviävät, poreilevat kunnolla ja hiukan ruskistuvat. Ota pelti uunista ja jäähdytä pitsit.
  2. Paloittele puhdistetut mansikat ja avaa herneet. Rouhi kotijuusto karkeaksi. Levitä huuhtaistut ja lingotut viinisuolaheinänlehdet lautasille tai laakeaan tarjoiluastiaan. Ripottele mansikat ja juustomurut päälle, mausta suolahiutaleilla ja vasta rouhitulla mustapippurilla. Valuta balsamisiirappiraidat päälle ja aseta parmesaanipitsit annoksiin.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua