• Erityisruokavaliot

Kahden makkaran keitto

Kahden makkaran keitto
Reseptin teki kumppani
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

5 annosta
    • 2makkaraa
    • 1/2lenkkimakkara
    • 8-10kuorittua perunaa
    • 1pkt(300 g)tuorekeittojuureksia
    • 1lvettä
    • 10kokonaista mauste- tai mustapippuria
    • 2lihaliemikuutiota
    • 1ps(150 g)sulatejuustoa
    • 1prktomaattimurskaa
    • 1ruukkuruohosipulia tai basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pilko makkarat ja paahda palat kuivassa, kuumassa paistinpannussa rapeiksi.
  2. Laita pilkotut perunat ja keittojuurespalat kattilaan, lisää vesi, pippurit, liemikuutiot ja juusto. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen ja keitä 15-20 minuuttia.
  3. Lisää tomaattimurska ja paahdetut makkarapalat, kuumenna kiehuvaksi, siirrä kattila liedeltä ja pane kansi päälle. Anna makujen tasaantua 10 minuuttia.
  4. Silppua yrtti ja sekoita silppu keittoon. Nauti leivänpaahtimessa paahdetun ruispala-leivän kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille