• Erityisruokavaliot

Kalkkunaa ja parsakaalia wokissa

Kalkkunaa ja parsakaalia wokissa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Huuhtele halkaistu purjo ja leikkaa tikuiksi. Paloittele parsakaalin kukinnot pieniksi, halkaise suurimmat ja leikkaa varsi ohuiksi viipaleiksi. Valuta minimaissit ja pavunidut liemestään ja viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna wok-pannussa tilkka öljyä ja ruskista siinä kalkkunasuikaleet. Siirrä suikaleet toiseen astiaan ja kuumenna pannu uudestaan. Lisää nyt pannuun parsakaali ja purista joukkoon valkosipulinkynnet. Lisää purjo ja maissit. Kääntele parin minuutin ajan ja lisää idut, chilikastike, soija ja seesaminsiemenet. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa basmatiriisin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 84,2 kcal352 kJ
  • Proteiinia7,36 g
  • Hiilihydraatteja5,1 g
  • Rasvaa3,96 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1