• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalkkunafileerulla ja currykastike

Herkullinen viikonloppuateria valmistuu vaivattomasti kalkkunafileerullasta ja valmiista kastikeaineksista.
Kalkkunafileerulla ja currykastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • yli 60 min
  • 66 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta
    • 1(n. 1 kg)kalkkunafileerulla

Kastike

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota kalkkunafileerulla huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Poista muovipakkaus ja nosta rulla uunivuokaan. Kypsennä 150 asteessa, kunnes paistovahti ponnahtaa ylös (ja sisälämpötila on noin 75 astetta). Aikaa kuluu noin 2 tuntia.
  2. Kääri kypsä rulla 1/2 tunniksi alumiinifolioon. Poista kalkkunasta paistovahti ja verkko. Leikkaa kalkkunafileerulla ohuiksi viipaleiksi.
  3. Valmista currykastike pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä lisäkkeeksi Pirkka kukkavihanneksia. Tarjoa lisäksi riisiä, salaattia ja marjahyytelöä. Lopun kalkkunafileerullan voit tarjota kylmänä leikkeleenä leivällä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 66 kcal276 kJ
  • Proteiinia10,1 g
  • Hiilihydraatteja2,2 g
  • Rasvaa1,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1