Kalkkunakääryleet ja ananaspasta
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Ohuiksi nuijitut kalkkunapihvit kääritään parmesaanin ja basilikan kanssa kääryleiksi ja tarjotaan pastan kanssa.
Ainekset
5 annosta
700 g | kalkkunan fileepihvejä tai |
n. 1 dl | tai |
1 ruukku | tuoretta basilikaa tai |
1 pkt (170 g) | HK Amerikan pekonia tai |
Ananaspasta | |
---|---|
n. 250 g | tai |
vettä, suolaa tai | |
2 dl | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1 tl | currya tai |
1/4 tl | kurkumaa tai |
1 prk (227 g) | tai |
Lisäksi | |
tai |
Valmistus
30 - 60 min
Nuiji kalkkunanfileepihvit muovin välissä ohuiksi levyiksi. Ripottele jokaiselle pihville kerros parmesaaniraastetta. Levitä päälle basilikanlehtiä.
Kääri fileepihvit rulliksi ja kiedo jokaisen kääryleen ympärille amerikanpekoniviipale. Nosta kääryleet uunivuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan (noin 9 minuuttia). Mausta kevytranskankerma suolalla, currylla ja kurkumalla. Lisää kypsän pastan joukkoon maustettu ranskankerma ja valutetut ananaspalat.
Tarjoa kalkkunakääryleet kuuman ananaspastan ja parmesaanijuuston kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,6(85 arviota)
- 30 - 60 min3,3(6 arviota)
- 30 - 60 min4,0(11 arviota)
- alle 30 min4,9(7 arviota)
- 30 - 60 min3,4(10 arviota)
- 30 - 60 min2,6(51 arviota)
- 30 - 60 min4,0(49 arviota)
- 30 - 60 min4,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (1 arvio)