Kana-vuohenjuustohodari
Mehevät vuohenjuustolla ja kanamakkaroilla täytetyt hodarit vievät kielen mennessään. Resepti: Akseli Herlevi
- 3 annosta
- alle 15 min
Ainekset
3 annosta
- 3Vaasan THE DOG Naughty hot dog sämpylää
- 1pkt(3 kpl/240 g)HMT Naughty BRGR DOG sitruuna-valkosipuligrillimakkaroita
- 1rs(150 g)pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux) tai
- 1rs(à 180 g)Pirkka ruohosipulituorejuustoa
- 1valkosipulinkynsi
- 1tltimjamia hienonnettuna
- 1/4tlmustapippuria
- 3rklNaughty BRGR Chilihilloketta
- timjaminoksia
- mustapippuria myllystä
Valmistus
alle 15 min- Laita vuohenjuusto tai tuorejuusto kulhoon ja raasta joukkoon valkosipulinkynsi. Lisää timjami ja mustapippuri.
- Paahda makkarat kuumalla pannulla kuumiksi 4-6 minuuttia.
- Lämmitä sämpylät kuivalla kuumalla pannulla tai 175-asteisessa uunissa 2-3 minuuttia.
- Levitä juusto sämpylöille, nosta päälle makkara ja annostele pinnalle chilihilloketta. Koristele timjamilla ja rouhi päälle mustapippuria.
Kategoriat
Sesongit Ruokalajit
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tarkemmin kun tuotetta tutkii, niin tuo kanahodari on harhaanjohtava nimi, koska noissa ns. kananakeissa on myös sianlihaa. Harmi.