Kana-vuohenjuustopiirasReseptin teki kumppani

Kana-vuohenjuustopiiras

Kana-vuohenjuustopiiras syntyy suolaisesta murotaikinasta, rintafileestä, vuohenjuustosta ja hyppysellisestä mausteita. Kypsennä torttu 175 asteessa uunin alaosassa.

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • Suolainen murotaikina:
    • 3dlvehnäjauhoja
    • 1kananmuna
    • 3/4-1tlsuolaa
    • 100gvoita
    • 200gkypsää kanan rintafileetä
    • suolaa
    • mustapippuria
    • 200gkypsennettyä parsakaalia
    • 2sipulia
    • voita tai margariinia
    • 200gvuohenjuustoa
    • liemi
    • 3dlkermaa
    • 3munaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kaikki taikinan raaka-aineet keskenään.
  2. Muovaa palloksi ja anna taikinan levätä jääkaapissa tunti.
  3. Kaulitse taikina ja nosta kaulimelle kevyesti kiepautettuna vuokaan.
  4. Leikkaa yli menevät taikinanliepeet pois.
  5. Taikinalevy murtuilee helposti nostettaessa. Jos taikina temppuilee, taputtele se yksinkertaisesti vuokaan.
  6. Mausta kypsä kana ja kuutioi se. Jaa kuutiot torttupohjalle.
  7. Ripottele päälle parsakaalinkukinnot ja kuutioidut, rasvassa miedolla lämmöllä kuullotetut sipulit.
  8. Peitä pinta vuohenjuustosta leikatuilla kiekoilla. Sekoita liemi ja kaada vuokaan.
  9. Kypsennä 175 asteessa uunin alaosassa tortun paksuudesta riippuen.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua