Kanacarbonara
Kanacarbonara on helppo versio klassikkopastasta. Pasta valmistuu pikana, kun käytät valmista carbonarakanapaloja. Tarjoa halutessasi raa'an keltuaisen kanssa. Noin 1,50€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(300 g)Pirkka Vikkelät kanan fileepaloja, carbonara
- 1rklrypsiöljyä
- 1tlk(2 dl)Pirkka kuohukermaa
- 300gPirkka spagettia
- ripausmustapippuria
- (4kananmunan keltuaista)
Valmistus
alle 30 min- Halutessasi leikkaa kanapalat pienemmiksi. Paista kanapalat rypsiöljyssä kypsiksi, 5-10 minuuttia. Lisää kerma ja anna hautua pari minuuttia.
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita kastikkeeseen.
- Ripottele pippuria ja persiljaa annosten pinnalle. Jos haluat tarjota annoksen keltuaisen kanssa, riko muna, erottele valkuainen pois ja nosta keltuainen kuoressaan annoksen päälle.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ei kyllä vaikuta kovin hygieeniseltä... aikamoinen salmonella riski. Carbonara-nimeä ei saisi tämän reseptin yhteydessä käyttää...
Kokki Italiasta, kiitos kommentista, välitän huomiosi eteenpäin. Ohjeessa kana paistetaan kypsäksi. Suomessa raa'an keltuaisen käyttämisessä ei katsota olevan salmonellariskiä kansallisen salmonellavalvontaohjelman vuoksi. https://www.hyvaasuomesta.fi/suomalainen-ruoka/suomalaiset-ruokaketjut/kananmuna