KanapaistisalaattiReseptin takana kumppani

Kanapaistisalaatti

  • Annosmäärä4-5 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
Kanapaistisalaatin herkullinen pohja syntyy belugalinsseistä, punakaalista ja kirpakanmakeasta tahinikastikkeesta. Herkullinen kanapaisti viimeistelee makujen paletin. Resepti: Pouttu
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton

Ainekset

4-5 annosta
2 dl
 
tai
300 g
 
punakaalia
tai
1/2 pkt (à 800 g)
 
tai

Kastike

3 rkl
 
tahinia eli seesamitahnaa
tai
1 1/2 rkl
 
sitruunanmehua
tai
1 1/2 rkl
 
juoksevaa hunajaa
tai
(2-3 tl
 
vettä)
tai

Lisäksi

1 dl
 
granaattiomenansiemeniä
tai
 
versoja tai vuonankaalia
tai

Valmistus

alle 30 min
Huuhtele linssit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Suikaloi punakaali. Viipaloi tai paloittele kanapaisti.
Linssien kiehuessa sekoita kastikkeen aineet keskenään. Jos kastike on liian paksua, lisää hiukan vettä.
Valuta kypsät linssit. Sekoita kastike kuumien linssien joukkoon. Sekoita joukkoon myös punakaalisuikaleet.
Siirrä salaattipohja laakealle tarjoiluastialle ja nosta päälle kanapaistiviipaleet tai -palat. Viimeistele granaattiomenansiemenillä ja versoilla tai vuonankaalilla.
Vinkki: Salaatti ei kaipaa erillistä kastiketta, koska kastike on valmiiksi sekoitettuna linssien ja punakaalin joukkoon.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Urtekram Belugalinssi 400g luomu
    Urtekram Belugalinssi 400g luomu
    4,09/kpl
    10,23/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 5,0 (1 arvio)