• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kanelinen juureslaatikko

Kanelinen juureslaatikko syntyy helposti Pirkka juuressoseesta.
Kanelinen juureslaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 84,6 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita kerma ja korppujauhot keskenään. Anna turvota välillä sekoittaen.
  2. Lisää seokseen juuressose, muna, siirappi ja mausteet. Kaada seos voideltuun vuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhoja. Painele lusikalla kuvioita pintaan. Pane pinnalle muutama voinokare. Paista 150 asteessa noin 1 1/2 tuntia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 84,6 kcal354 kJ
  • Proteiinia2,29 g
  • Hiilihydraatteja11,6 g
  • Rasvaa3,29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille