Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
K-Ruoka.fi uudistuu. Käytät uutta versiota.Uudistamme K-Ruoka.fi:tä ja käytät palvelun uutta beta-versiota.
Anna palautetta tai lue uudistuksesta.lue lisää uudistuksesta.
Kanelinen omenajuustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kanelinen omenajuustokakku

Hyydytettävä kanelinen omenajuustokakku crumblepohjalla maistuu monelle. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

    Pohja

    Täyte

      • 6liivatetta
      • 2–2 1/2dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
      • 4dluuniomenajogurttia (esim. Valio)
      • 1dlomenamarmeladia tai omenasosetta
      • 1/2dlomenamehua

    Kiille

      • 3dlomenamehua
      • 1/2dlomenamarmeladia
      • 3liivatetta

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Hienonna muromysli ja keksit monitoimikoneessa. Lisää mehu muruseokseen ja taputtele taikina irtopohjavuoan pohjalle (halkaisija 26 cm).
    2. Liota täytteeseen tulevia liivatteita kylmässä vedessä. Vaahdota vaniljakastike. Yhdistä jogurtti ja omenamarmeladi vaahdotettuun vaniljakastikkeeseen.
    3. Sekoita kuumennettuun omenamehuun liuotetut liivatteet täytteeseen. Kaada seos vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
    4. Kuumenna mehu ja marmeladi, sekoita liotetut liivatteet ja kaneli mehuun. Kaada seos varovasti hyytyneen täytteen päälle ja anna kakun hyytyä vielä pari tuntia.

    Kategoriat

    Kokeile myös

    Kommentoi

    Arvosana reseptille33 arvostelua