Kaupat
Tuotteet
Reseptit
Ajankohtaista
Kirjaudu
FI
Rajaa
Näytä reseptit
Kantonin appelsiinipossu
1
arvostelu
Näytä lisää vaihtoehtoja ›
4 annosta
30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
400
g
porsaan suikalelihaa
1
sipuli viipaleina
2
valkosipulinkynttä viipaleina
2-3
rkl
rypsiöljyä
0,5-1
lihaliemikuutiota
1
appelsiini
3
dl
vettä
1,5
tl
ohra- tai maissitärkkelystä
200
g
parsakaalia
1
rkl
fariinisokeria
1-2
tl
valkosipulista yrttimaustesekoitusta
Valmistus
30 - 60 min
Ruskista lihasuikaleet, sipulit- ja valkosipuliviipaleet useammassa erässä paistokasarissa tai wokkipannussa.
Pese appelsiini ja raasta sen keltaista kuoriosaa noin teelusikallisen verran.
Laita ruskistetut ainekset pannuun tai wokkiin, lisää appelsiinikuoriraaste, murennettu liemikuutio ja vesi-tärkkelyssekoitus joukkoon.
Hauduta 10 minuuttia kannella peitetynä. Lisää parsakaalipalat, fariinisokeri ja yrttimaustesekoitus.
Hauduta 5-10 minuuttia. Lisää paloiteltu appelsiini joukkoon.
Nauti riisin ja salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet
Liha
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
Valkosipuli ulkomainen kg
0
,
42
/
kpl
5,95
/
kg
Pirkka rypsiöljy 450ml
1
,
59
/
kpl
3,53
/
l
Pirkka rypsiöljy 900ml
2
,
29
/
kpl
2,54
/
l
Pirkka kylmäpuristettu rypsiöljy 500ml
2
,
99
/
kpl
5,98
/
l
Knorr lihaliemikuutio 18x10g 180g
1
,
95
/
kpl
10,83
/
kg
Maggi 168g Extra Lihaliemi 16 palaa
1
,
79
/
kpl
10,65
/
kg
Bong Lihaliemikuutiot 120g 12-p
1
,
79
/
kpl
14,92
/
kg
Pirkka appelsiini
0
,
27
/
kpl
0,99
/
kg
Pirkka Luomu appelsiini
2
,
49
/
kg
Maizena maissitärkkely jauho 400 g
1
,
89
/
kpl
4,73
/
kg
Pirkka espanjalainen parsakaali 400g 1lk
1
,
79
/
kpl
4,48
/
kg
Dansukker Fariinisokeri 500g
1
,
49
/
kpl
2,98
/
kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.
Kokeile myös
Limettimarinoitu possun sisäfilee
30 - 60 min
Punajuuri-possurisotto
30 - 60 min
Nakkirisotto
30 - 60 min
Kommentoi
Kommentti
Nimimerkki
Arvosana reseptille
1
arvostelu
Lisää kommentti
Kommentoi