• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kantonin appelsiinipossuReseptin teki kumppani

Kantonin appelsiinipossu

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 400gporsaan suikalelihaa
    • 1sipuli viipaleina
    • 2valkosipulinkynttä viipaleina
    • 2-3rklruokaöljyä
    • 0,5-1lihaliemikuutiota
    • 1appelsiini
    • 3dlvettä
    • 1,5tlohra- tai maissitärkkelystä
    • 200gparsakaalia
    • 1rklfariinisokeria
    • 1-2tlvalkosipulista yrttimaustesekoitusta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista lihasuikaleet, sipulit- ja valkosipuliviipaleet useammassa erässä paistokasarissa tai wokkipannussa.
  2. Pese appelsiini ja raasta sen keltaista kuoriosaa noin teelusikallisen verran.
  3. Laita ruskistetut ainekset pannuun tai wokkiin, lisää appelsiinikuoriraaste, murennettu liemikuutio ja vesi-tärkkelyssekoitus joukkoon.
  4. Hauduta 10 minuuttia kannella peitetynä. Lisää parsakaalipalat, fariinisokeri ja yrttimaustesekoitus.
  5. Hauduta 5-10 minuuttia. Lisää paloiteltu appelsiini joukkoon.
  6. Nauti riisin ja salaatin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu