• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kasvis-kanakori ja vihreä kastike

Kasvis-kanakori ja vihreä kastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 400 kcal / annos (525g)

Ainekset

4 annosta

Vihreä kastike

    • 1tlk(2 dl)Pirkka Kevyt kermaviiliä
    • 1 1/4dlPirkka avokadonmakuista dippikastiketta
    • 2tlPirkka juoksevaa hunajaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota broilerivuoka huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoaksi valmistamista. Kuumenna uuni ja pane broilerit uuniin 200 asteeseen kypsymään noin 15 minuutiksi.
  2. Pese tasakokoiset perunat huolellisesti ja leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi. Kaada perunat kulhoon ja sekoita joukkoon öljy sekä mausteseos. Kumoa perunat uunivuokaan tai leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun.
  3. Paista broilereita ja perunoita 200-asteisessa uunissa vielä noin 30 minuuttia. Kääntele perunoita lastalla paistumisen loppuvaiheessa. Varmista perunoiden kypsyys.
  4. Viipaloi maissintähkät neljään osaan. Sivele maissit öljyllä ja kuumenna uunissa noin 5 minuuttia.
  5. Kuori ja paloittele porkkanat sormenpaksuisiksi tangoiksi. Viipaloi paprika ja kurkku reiluiksi paloiksi. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Pane kastike tarjolle omaan kulhoonsa. Kerää myös muut aineet omiin astioihinsa isoon koriin.

Ravintosisältö perannos 525g100 g

  • 400 kcal1 680 kJ
  • Proteiinia24 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille