• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kasvis-papukeitto ja pistoutahna

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin kasvisruokaresepti vain noin 1,40 €/annos.
Kasvis-papukeitto ja pistoutahna
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Pistoutahna

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele kuoritut perunat, porkkanat ja sipuli. Kuullota kasvikset rasvassa kattilassa. Mausta suolalla, laakerinlehdellä ja pippurilla. Kaada joukkoon vesi. Keitä noin 10 minuuttia.
  2. Lisää keittoon vihreät pavut jäisinä. Anna kiehua noin 5 minuuttia.
  3. Lisää tomaattimurska ja valutetut, huuhdotut valkoiset pavut. Mausta keitto vielä hunajalla ja timjamilla. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Soseuta basilikanlehdet ja hennot varret, paloiteltu tomaatti sekä öljy sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja hienonnetut valkosipulit. Tarjoa pistoutahna keiton kanssa. Se sopii myös leivän levitteeksi.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 235 kcal982 kJ
  • Proteiinia8,64 g
  • Hiilihydraatteja20,1 g
  • Rasvaa13,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6