Kasvisgnocchilasagne
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Beanit® härkäpapumurusta, valmiista tomaattipastakastikkeesta ja juustosta syntyy superhelppo, lasagnen tyylinen gnocchivuoka. Resepti: Beanit
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
4 annosta
1 pkt (250 g) | Beanit härkäpapumurua tai |
2 tl | oreganoa tai pizzamaustetta tai |
1 dl | aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna tai |
100 g | parmesaania raastettuna tai |
2 tlk (à 400 g) | tomaattipastakastiketta tai |
500 g | perunagnoccheja (esim. Rummo) tai |
1 prk (200 g) | crème fraîchea (ranskankermaa) tai |
200 g | kirsikkatomaatteja tai |
125 g | mozzarellaa tai |
1 ruukku | basilikaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Mausta härkäpapumuru kuivayrteillä. Yhdistä valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien, parmesaanin, tomaattipastakastikkeen ja gnocchien kanssa.
Pane puolet seoksesta uunivuokaan. Lusikoi päälle ranskankerma ja muutama revitty basilikanlehti. Lisää loppu gnocchiseos vuokaan. Asettele päälle kirsikkatomaatit.
Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä. Jos pinta tummuu liikaa tai paistos tuntuu liian kuivalta, laita päälle folio paistamisen loppuvaiheessa.
Revi mozzarella vuoan pinnalle ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
Jos kaupasta ei löydy gnoccheja, voit korvata ne ravioleilla tai tortellineilla. Onko kiire tai kova nälkä? Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan ennen uunissa kypsentämistä. Tällöin paistamiseen kuluu aikaa vain noin 15 minuuttia.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,3(98 arvostelua)
- yli 60 min4,1(117 arvostelua)
- alle 30 min4,0(673 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(412 arvostelua)
- yli 60 min4,0(177 arvostelua)
- alle 15 min4,1(229 arvostelua)
- yli 60 min4,0(8 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(7 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (28 arvostelua)