KasvisgnocchilasagneReseptin takana kumppani

Kasvisgnocchilasagne

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Beanit® härkäpapumurusta, valmiista tomaattipastakastikkeesta ja juustosta syntyy superhelppo, lasagnen tyylinen gnocchivuoka. Resepti: Beanit
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

4 annosta
1 pkt (250 g)
 
Beanit härkäpapumurua
tai
2 tl
 
oreganoa tai pizzamaustetta
tai
1 dl
 
aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna
tai
100 g
 
parmesaania raastettuna
tai
2 tlk (à 400 g)
 
tomaattipastakastiketta
tai
500 g
 
perunagnoccheja (esim. Rummo)
tai
1 prk (200 g)
 
crème fraîchea (ranskankermaa)
tai
200 g
 
kirsikkatomaatteja
tai
125 g
 
mozzarellaa
tai
1 ruukku
 
basilikaa
tai

Valmistus

30 - 60 min
Mausta härkäpapumuru kuivayrteillä. Yhdistä valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien, parmesaanin, tomaattipastakastikkeen ja gnocchien kanssa.
Pane puolet seoksesta uunivuokaan. Lusikoi päälle ranskankerma ja muutama revitty basilikanlehti. Lisää loppu gnocchiseos vuokaan. Asettele päälle kirsikkatomaatit.
Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä. Jos pinta tummuu liikaa tai paistos tuntuu liian kuivalta, laita päälle folio paistamisen loppuvaiheessa.
Revi mozzarella vuoan pinnalle ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
Jos kaupasta ei löydy gnoccheja, voit korvata ne ravioleilla tai tortellineilla. Onko kiire tai kova nälkä? Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan ennen uunissa kypsentämistä. Tällöin paistamiseen kuluu aikaa vain noin 15 minuuttia.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (28 arvostelua)