• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapu-juustosalaatti

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,85 €/annos.
Katkarapu-juustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 221 kcal / annos (210g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi juusto tai leikkaa pieniksi kolmioiksi.
  2. Levitä salaattisekoitus laakealle vadille. Kuori ja leikkaa sipuli kahtia. Leikkaa ohuiksi puolirenkaiksi. Halkaise tomaatit ja rypäleet. Kuutioi kurkku. Levitä kasvikset ja juustot vadille. Nostele katkaravut salaatin pinnalle.
  3. Valuta salaatille oliiviöljyä. Tarjoa lisäksi ciabattaa.

Ravintosisältö perannos 210g100 g

  • 221 kcal925 kJ
  • Proteiinia11,8 g
  • Hiilihydraatteja10,5 g
  • Rasvaa15,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3