• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkarapu-kasvisriisi

Helppo katkarapu-kasvisriisi saa väriä pinaatista ja makua herkullisista katkaravuista.
Katkarapu-kasvisriisi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 307 kcal / annos (345g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Huuhtele paprikat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Kuullota sipuli, paprikakuutiot ja riisi öljyssä paistokasarissa. Lisää pinaattipalat, suola ja puolet vesimäärästä. Anna nesteen imeytyä riisiin kannen alla. Lisää tämän jälkeen loput vedestä ja anna sen imeytyä. Mausta lopuksi ripauksella pippuria.
  3. Lisää jäiset katkaravut kypsän riisin joukkoon ja kuumenna vielä pari minuuttua. Sekoita joukkoon lopuksi hienonnettu persilja.

Ravintosisältö perannos 345g100 g

  • 307 kcal1 280 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja44 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille