Katkarapu-kylmäsavulohisalaattiReseptin takana kumppani

Katkarapu-kylmäsavulohisalaatti

  • Annosmäärä2 kpl
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
Katkarapu-lohisalaatti maistuu niin arkena kuin juhlissa.
  • Gluteeniton

Ainekset

2 kpl

Salaatti

1
 
omena
tai
1/2
 
keltaista paprikaa
tai
0,5 l
 
vihreää salaattia pestynä ja revittynä
tai
1 dl
 
vihreitä herneitä
tai
180 g
 
katkarapuja
tai
100 g
 
kylmäsavulohta
tai
2
 
kananmunaa koviksi keitettyinä
tai
2 rkl
 
mätiä
tai

Salaatin kastike

0,75 dl
 
majoneesia
tai
0,5 dl
 
appelsiinitäysmehua
tai
 
mustapippuria
tai
1–2
 
valkosipulinkynttä murskattuna
tai

Valmistus

alle 30 min
Salaatti: Kuori omena, halkaise ja poista siemenkodat sekä viipaloi puolikkaat. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi puolikas. Yhdistä kaikki kasvikset ja levitä salaatti kahdelle lautaselle. Valuta katkaravut ja ripottele ne salaatin päälle.
Salaatin kastike: Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta kastike salaatin päälle. Aseta kylmäsavukirjolohiviipaleet salaatille ja koristele kananmunan puolikkailla. (Voit laittaa kananmunan puolikkaille lusikallisen mätiä.)
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti