
Katkarapu-kylmäsavulohisalaatti
- Annosmäärä2 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Katkarapu-lohisalaatti maistuu niin arkena kuin juhlissa.
- Gluteeniton
Ainekset
2 kpl
Salaatti | |
---|---|
1 | omena tai |
1/2 | keltaista paprikaa tai |
0,5 l | vihreää salaattia pestynä ja revittynä tai |
1 dl | vihreitä herneitä tai |
180 g | katkarapuja tai |
100 g | kylmäsavulohta tai |
2 | kananmunaa koviksi keitettyinä tai |
2 rkl | mätiä tai |
Salaatin kastike | |
0,75 dl | majoneesia tai |
0,5 dl | appelsiinitäysmehua tai |
mustapippuria tai | |
1–2 | valkosipulinkynttä murskattuna tai |
Valmistus
alle 30 min
Salaatti: Kuori omena, halkaise ja poista siemenkodat sekä viipaloi puolikkaat. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi puolikas. Yhdistä kaikki kasvikset ja levitä salaatti kahdelle lautaselle. Valuta katkaravut ja ripottele ne salaatin päälle.
Salaatin kastike: Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta kastike salaatin päälle. Aseta kylmäsavukirjolohiviipaleet salaatille ja koristele kananmunan puolikkailla. (Voit laittaa kananmunan puolikkaille lusikallisen mätiä.)
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(131 arviota)
- alle 30 min3,4(11 arviota)
- alle 30 min4,3(58 arviota)
- alle 30 min5,0(7 arviota)
- alle 30 min3,0(4 arviota)
- alle 30 min5,0(4 arviota)
- alle 30 min
- 30 - 60 min4,9(9 arviota)