
Katkarapu-simpukkasalaatti
- Annosmäärä annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Tarjoa katkarapu-simpukkasalaatin kanssa rapeaa patonkia.
- Kananmunaton
Ainekset
annosta
300 g | katkarapuja tai |
200 g | simpukoita tai |
1 | ruukku vihreää salaattia tai |
1 | ruukku romaine-salaattia tai |
2 dl | babypinaatin lehtiä tai |
100 g | kirsikkatomaatteja tai |
6 | herkkusientä tai |
1 | avokado tai |
1/2 | salaattifenkolia tai |
1/2 | ruukkua basilikaa tai |
Yrttileipäset | |
---|---|
1 | patonki tai |
40 g | voita tai margariinia tai |
2 | kevätsipulin vartta tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Kastike | |
öljy-viinietikkakastike tai |
Valmistus
alle 30 min
Sulata ja valuta katkaravut ja simpukat hyvin.
Esikäsittele ja paloittele salaatit sekä kasvikset.
Sekoita aineet kevyesti.
Leivinpaperoi uunipelti.
Viipaloi patonki ja voitele palat ja siirrä ne pellille.
Silppua kevätsipuli päälle ja rouhi mustapippuria pinnalle.
Laita pelti uuniin ja paista 200 asteessa kunnes rasva on sulanut ja leivät ovat rapeita.
Tarjoa salaatti öljy-viinietikkakastikkeen ja rapeiden patonkiviipaleiden kanssa.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,9(45 arvostelua)
- alle 30 min
- alle 30 min3,4(5 arvostelua)
- yli 60 min
- alle 30 min
- alle 30 min5,0(2 arvostelua)
- alle 30 min3,9(7 arvostelua)
- alle 30 min3,7(3 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 2,3 (4 arvostelua)