Katkarapu-simpukkasalaattiReseptin takana kumppani

Katkarapu-simpukkasalaatti

  • Annosmäärä annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Tarjoa katkarapu-simpukkasalaatin kanssa rapeaa patonkia.
  • Kananmunaton

Ainekset

annosta
300 g
 
katkarapuja
tai
200 g
 
simpukoita
tai
1
 
ruukku vihreää salaattia
tai
1
 
ruukku romaine-salaattia
tai
2 dl
 
babypinaatin lehtiä
tai
100 g
 
kirsikkatomaatteja
tai
6
 
herkkusientä
tai
1
 
avokado
tai
1/2
 
salaattifenkolia
tai
1/2
 
ruukkua basilikaa
tai

Yrttileipäset

1
 
patonki
tai
40 g
 
voita tai margariinia
tai
2
 
kevätsipulin vartta
tai
1/2 tl
 
mustapippuria
tai

Kastike

 
öljy-viinietikkakastike
tai

Valmistus

alle 30 min
Sulata ja valuta katkaravut ja simpukat hyvin.
Esikäsittele ja paloittele salaatit sekä kasvikset.
Sekoita aineet kevyesti.
Leivinpaperoi uunipelti.
Viipaloi patonki ja voitele palat ja siirrä ne pellille.
Silppua kevätsipuli päälle ja rouhi mustapippuria pinnalle.
Laita pelti uuniin ja paista 200 asteessa kunnes rasva on sulanut ja leivät ovat rapeita.
Tarjoa salaatti öljy-viinietikkakastikkeen ja rapeiden patonkiviipaleiden kanssa.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,3 (4 arvostelua)