Katkarapu-simpukkasalaattiReseptin teki kumppani

Katkarapu-simpukkasalaatti

  • alle 30 min

Ainekset

    • 300gkatkarapuja
    • 200gsimpukoita
    • 1ruukku vihreää salaattia
    • 1ruukku romaine-salaattia
    • 2dlbabypinaatin lehtiä
    • 100gkirsikkatomaatteja
    • 6herkkusientä
    • 1avokado
    • 1/2salaattifenkolia
    • 1/2ruukkua basilikaa

Yrttileipäset:

    • 1patonki
    • 40gvoita tai margariinia
    • 2kevätsipulin vartta
    • 1/2tlmustapippuria rouhittuna

Kastike:

    • öljy-viinietikkakastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ja valuta katkaravut ja simpukat hyvin.
  2. Esikäsittele ja paloittele salaatit sekä kasvikset.
  3. Sekoita aineet kevyesti.
  4. Leivinpaperoi uunipelti.
  5. Viipaloi patonki ja voitele palat ja siirrä ne pellille.
  6. Silppua kevätsipuli päälle ja rouhi mustapippuria pinnalle.
  7. Laita pelti uuniin ja paista 200 asteessa kunnes rasva on sulanut ja leivät ovat rapeita.
  8. Tarjoa salaatti öljy-viinietikkakastikkeen ja rapeiden patonkiviipaleiden kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille